Sterrenwacht Phoenix Lochem Sterrenwacht Phoenix Lochem Sterrenwacht Phoenix Lochem Sterrenwacht Phoenix Lochem Sterrenwacht Phoenix Lochem Sterrenwacht Phoenix Lochem Sterrenwacht Phoenix Lochem Sterrenwacht Phoenix Lochem Sterrenwacht Phoenix Lochem Sterrenwacht Phoenix Lochem Sterrenwacht Phoenix Lochem
Sterrenwacht Phoenix Facebook Sterrenwacht Phoenix Twitter Sterrenwacht Phoenix Youtube
Publiekssterrenwacht Phoenix
Ampsenseweg 10
7241 NB Lochem
Tel: 06 25 109 573
Email: info@sterrenwachtphoenix.nl

Groepen

Reserveren
Het is mogelijk om, buiten de normale openingstijden van de publieksavonden om, een aanvraag te doen voor een groepsbezoek. Wilt u met uw familie, schoolklas, kinderfeestje of vereniging een bezoek aan onze sterrenwacht brengen dan kunt u een aanvraag indienen.

Voor het aanvragen van een groepsbezoek graag het formulier op deze pagina invullen en verzenden. Er wordt daarna contact met u opgenomen.

Kosten groepsbezoek
Bij een groepsbezoek wordt het gebruikelijke tarief in rekening gebracht, namelijk 4,- voor personen t/m 15 jaar en 5,- voor personen van 16 jaar en ouder. Wij hanteren echter wel een minimumtarief van 60,- voor een groepsbezoek ( in geval de optelsom van de entreegelden minder bedraagt dan 60,-)

Scholen
Bij schoolbezoeken worden de eerste 2 begeleiders/docenten vrijgesteld van entreegeld. Voor alle overige begeleiders (die het programma volgen) wordt het normale toegangstarief berekend.
Opmerking/vraag
HUIDIGE MAANFASE


TWITTER
test