Sterrenwacht Phoenix Lochem Sterrenwacht Phoenix Lochem Sterrenwacht Phoenix Lochem Sterrenwacht Phoenix Lochem Sterrenwacht Phoenix Lochem Sterrenwacht Phoenix Lochem Sterrenwacht Phoenix Lochem Sterrenwacht Phoenix Lochem Sterrenwacht Phoenix Lochem Sterrenwacht Phoenix Lochem Sterrenwacht Phoenix Lochem
Sterrenwacht Phoenix Facebook Sterrenwacht Phoenix Twitter Sterrenwacht Phoenix Youtube
Publiekssterrenwacht Phoenix
Ampsenseweg 10
7241 NB Lochem
Tel: 06 25 109 573
Email: info@sterrenwachtphoenix.nl

Publieksavonden

Publieksavonden
Sterrenwacht Phoenix is elke  zaterdagavond geopend voor publiek. In de maanden juli en augustus zijn wij ook op de dinsdagavond geopend.  Voor publieksavonden geldt vol is vol. 

Groepsbezoek
Groepen zijn ook welkom op andere dagen en dienen altijd vooraf te reserveren. Zie hiervoor de pagina groepen
Tijdens de publieksavonden vanaf 20.00 uur geldt ook voor groepen het individuele entree-tarief Om logistieke redenen stellen wij het op prijs als u tenminste 2 dagen tevoren uw groepsbezoek meldt via mailto:info@sterrenwachtphoenix.nl .Graag met opgave van het aantal bezoekers, de bezoekdatum en telefoonnummer.

Programma publieksavond
Op de publieksavonden bieden wij de bezoekers een uitgebreid  programma, waarin wij u wegwijs maken aan de sterrenhemel. Dit doen wij door bezoekers eerst met een boeiende presentatie mee te nemen op een reis door ons zonnestelsel met haar planeten. Na een korte pauze nemen wij u mee voor een bijzondere beleving in het 360 graden projectieplanetarium. Tot slot bezoekt u ons observatorium met de mogelijkheid om bij helder weer door onze 2 telescopen of door een verrekijker te kijken.

Sterrenwacht Phoenix kent geen "inloopprogramma"! Het programma start altijd om 20.00 uur De sterrenwacht is geopend vanaf 19.30 uur.   Mochten er om 20.15 uur geen bezoekers zijn, dan staat het de vrijwilligers vrij om de sterrenwacht te sluiten.

Entree prijzen
Volwassen    4.00 
kinderen t/m 15 jaar    3.00
Uitsluitend contante betalingen mogelijk er is geen pinautomaat aanwezig

Aansprakelijkheid
De toegang tot de sterrenwacht geschiedt te allen tijde voor eigen risico en rekening. Het bestuur van Sterrenwacht Phoenix aanvaardt geen aansprake- lijkheid voor diefstal, schade, verlies of letsel.

Adres
De sterrenwacht vindt u op het terrein van Pactum Jeugdzorg, Ampsenseweg 10 te Lochem.

Parkeren

U parkeert uw auto op het parkeerterrein direct links nadat u het terrein van Pactum Jeugdzorg bent opgereden. Vanaf daar loopt u ongeveer 300 meter naar de sterrenwacht.Volg de borden!
U passeert twee afgesloten hekken aan de linkerzijde. Deze afsluiting is een veiligheidsmaatregel op het terrein van Pactum Jeugdzorg.

Pactum
De sterrenwacht is gesitueerd op het terrein van Pactum Jeugdzorg, waar jonge mensen begeleid wonen. U wordt verzocht om bij het betreden en het verlaten van het terrein geen overlast te veroorzaken. Dank voor uw begrip.


 HUIDIGE MAANFASE


TWITTER
test